Újra lesznek NYILVÁNOS SZENTMISÉK és SZERTARTÁSOK!

Kedves Hívek!

Nagy örömmel tudatom, hogy Húsvét 5. vasárnapjától (2020. május 10.-től) templomainkban újra lesznek NYILVÁNOS SZENTMISÉK és SZERTARTÁSOK!

  • Az állami rendelkezéseknek megfelelően a 65 év felüliek, ill. valamilyen krónikus betegségben szenvedő ne látogassák a szentmiséket!
  • A jelenlévők tartsák be a 1,5 – 2 m távolságot. Minden második padsort hagyjunk üresen. (Ne álljanak meg a bejáratnál, az első padokba is lehet ülni! Védőmaszk használata továbbra is ajánlott! A templom kilincseket, padokat misék előtt – után rendszeresen fertőtlenítjük.
  • A persely adományokat a kijáratoknál levő kosárba helyezhetik el. Lehetőség van utalással történő adományozásra is. (63200339 – 14940514)

Szentmisék rendje:

Szerda                 8.00
Péntek              19.00
Vasárnap         11.00

Májusi litániák:

Vasárnap (május 10-én)         mise után
Hétfőtől (minden nap)           18.30

Gyónási lehetőség:     Péntekenként 18.00 órától a szentmiséig. Akinek még nem volt lehetősége elvégezni a húsvéti szentgyónást, még mindig van rá lehetősége

A járvány még nem múlt el! Továbbra is vegyük komolyan az ezzel kapcsolatos előírásokat, hiszen ez mindannyiunk javát és érdekét szolgálja!

Kérjük a Boldogságos Szűz Máriát, hogy közbenjárása által is elnyerjük Istentől, a járványtól való szabadulás ajándékát.

Csámpai Norbert atya